Bemutatkozás

Főbb tevékenységi köreink:


Épületgépészeti kivitelezési, tervezési munkák, a kapcsolódó épületvillamossági, építőmesteri, és szakipari munkákkal.

Vállalkozásunkat 1996-ban, huszonévesen alapítottuk. Tulajdonosi összetétele azóta változatlan, a két alapító Lóth Attila és Doma Imre viszi a cég operatív vezetését is.

Célunk..

Célunk a vállalkozás elindításától kezdve, az elsősorban állami, illetve nagy- és középvállalkozói megrendelői kör, rugalmas, gyors, és minőségi kiszolgálása.


...
1996 óta Több elégedett ügyfél

Alapelvünk

Alapelvünk megvalósulását a saját alkalmazásban álló szakemberekkel láttuk megoldhatónak, ellentétben az építőipar általánosnak mondható gyakorlatával. Így alakítottuk ki azt a szerelőgárdát, amely már az indulás óta a cég „húzóerejét” jelenti, és lojalitását számtalan helyzetben bizonyította.


...
Profi szakképzett csapat

Napjainkban..

A kezdést követő első évben megvásároltuk az azóta is folyamatos fejlesztés alatt álló telephelyünket, irodaépülettel, műhellyel, raktárakkal.

Megteremtettük a cég működéséhez szükséges háttér feltételeket, melyek lehetővé teszik, hogy nemcsak egyszeri megbízásokat kapunk, hanem folyamatos és visszatérő együttműködések alakultak ki, melyekre példákat alábbi referencia listánk mutat.

Referenciáink

Kérdése van? Tudunk segíteni? Érdeklődjön nálunk..