Projekt neve

Perbál – Termelői piactér építése

Projekt címe
2074 Perbál, Búcsú tér, HRSZ.:743/6

Kivitelezés éve
2020-2021

Rövid leírás
Feladatunk volt a piac kiszolgáló épületének építése valamint a külső közlekedési létesítmények és vízközművek kivitelezése az alábbiak szerint:
A telek területe 2705 m2, a beépítettség mértéke 7,47 %, a zöldfelület mértéke 39,7 %, az építménymagasság 2,88 – 3,52 m, a telepítés szabadon álló. A fejlesztés keretében kialakított, fejlesztett (felújított, bővített, korszerűsített) elárusítóhelyek száma 14db.
A fejlesztés keretében létesült új épületek, felépítmények e száma 3db.
A fejlesztés keretében létesülő új épületek, felépítmények területe 165m2.
A fejlesztés keretében kialakított, fejlesztett (felújított, bővített, korszerűsített) egyéb (funkcionális, üzemeltetési, szociális stb.) helyiségek száma 15db.
A fejlesztés keretében kialakított, fejlesztett (felújított, bővített, korszerűsített) egyéb (funkcionális, üzemeltetési, szociális stb.) helyiségek területe 101m2.
Telken belül víz, csatorna és elektromos hálózat került kiépítésre. A terület ellátására új vízbekötés készült. A gördülő fejlesztési terv keretében megvalósuló telken kívüli közmű fejlesztéshez kapcsolódtunk. A létesítmény tervezett villamos ellátása az áramszolgáltatói közhasznú hálózatról történik földkábeles csatlakozással, amely telken belül elérhető. Beépített teljesítmény 28kW. Közlekedési felületeket érintő fejlesztések keretében újonnan burkolt, vagy burkolat-felújítással érintett terület nagysága 1430m2. A fejlesztés keretében kialakított, fejlesztett zöldfelület nagysága 1074m2.

Partnereink